اگر این نوع قهوه را بنوشید، خطر مرگ کمتری خواهید داشت!
شرکت Freshbrew Group ارائه دهنده راه حل های خرید قهوه عمده فروشی مستقر در هیوستون، سرمایه گذاری 10 میلیون دلاری در تاسیسات تولید خود، از جمله سرمایه گذاری های عمده تجهیزات در برشته کردن، استخراج، بطری سازی و کنسرو کردن را اعلام کرده است.
سرمایه گذاری انواع قهوه
این شرکت میگوید که این سرمایهگذاری قصد دارد تا Freshbrew را به «یکی از معدود شرکتهایی در کشور تبدیل کند که راهحلهای کامل نوشیدنی را ارائه میدهند».
پیش بینی می شود که توسعه تسهیلات در اوایل سال آینده تکمیل شود.
این سرمایهگذاری پس از فروش اخیر Freshbrew در بخش فروش خود انجام میشود که از سال 1997 قبل از فروش آن به Compass Group آمریکای شمالی، مالک غول فروش کانتین ایالات متحده، فعالیت میکرد.
توسعه کنونی شامل تبدیل 40000 فوت مربع از فضای بخش فروش قبلی به تولید و بستهبندی قهوه و چای، از جمله ارتقای دستگاههای برشته کردن موجود، خرید دو دستگاه برشته تولید دیگر که قرار است در تابستان امسال وارد شوند و اضافه کردن 11 خط بستهبندی میشود.
طبق اعلام امروز شرکت، با خرید 25000 فوت مربع دیگر فضا، کارخانه و انبار برشته سازی تقریباً 140000 فوت مربع را اشغال خواهد کرد.
مدیر عامل Freshbrew
آل انصاری، رئیس و مدیر عامل Freshbrew، گفت: «همانطور که به آینده نگاه می کنیم، انرژی و هیجان داریم که همچنان به ارائه راه حل های نوآورانه نوشیدنی برای بسیاری از بزرگترین فروشگاه های رفاه، رستوران های خدمات سریع و صنایع خدمات غذایی کشور ادامه دهیم.
ال انصاری، که شریک کسب و کار کافه بوتیک فلیکس روستینگ است، نماینده نسل دومی است که صاحب خانواده Freshbrew است که توسط پدرش، دری انصاری، در سال 1995 تاسیس شد.
نوشیدنی قهوه خاکی و حاوی کافئین ممکن است قدرت بیشتری نسبت به بیدار کردن شما در صبح داشته باشد.
بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است، نوشیدن قهوه شیرین یا غیر شیرین در مقایسه با ننوشیدن این نوشیدنی با خطر مرگ کمتری همراه است.
محققان 171616 شرکتکننده را در بریتانیا تا پنج بار در طول یک سال در مورد سبک زندگیشان از جمله عادتهای نوشیدن قهوه مورد بررسی قرار دادند. سپس دانشمندان گواهی فوت را جستجو کردند تا ببینند چه کسی به طور متوسط هفت سال بعد از دنیا رفته است.
شرکت کنندگان در محدوده سنی 37 تا 73 سال بودند و گزارش دادند که در زمان بررسی هیچ بیماری قلبی عروقی یا سرطانی نداشتند.
خطر مرگ جهانی قهوه
به گفته دکتر کریستینا وی، همکار، نتایج نشان داد که برای افرادی که مقدار متوسطی قهوه مینوشیدند، یعنی 1.5 تا 3.5 فنجان در روز، کسانی که قهوهشان را شیرین میکردند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمینوشیدند، حدود 30 درصد کمتر در خطر مرگ بودند. استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، که در این مطالعه شرکت نداشت. او همچنین معاون سردبیر Annals of Internal Medicine است.
او افزود: افرادی که قهوه مینوشند بین 16 تا 29 درصد کمتر از افرادی که قهوه نمینوشند، خطر مرگ و میر کمتری دارند.
یافتهها برای عوامل اجتماعی جمعیتشناختی، سبک زندگی و بالینی تنظیم شدند تا اثرات آنها بر نتایج حذف شود. وی گفت، برای مثال، تیم تحقیقاتی سوالاتی در مورد میزان سیگار کشیدن، میزان فعالیت بدنی، سطح تحصیلات و عادات غذایی پرسیدند.
او گفت که محدودیتهایی برای تعدیلهای محققان وجود دارد، زیرا آنها در مورد عوامل دیگری مانند سطح درآمد و شغل سؤال نکردند.
به شکر اضافه شده توجه کنید
اگر لاته پر از شکر و ماکیاتو کاراملی می نوشید، شانسی ندارید.
طبق این مطالعه، مصرف کنندگان متوسط قهوه که گزارش کردند قهوه خود را شیرین می کنند، به طور متوسط 1 قاشق چای خوری می نوشند.
وی گفت: “اگر فقط 1 قاشق چایخوری شکر به قهوه خود اضافه کنید، فواید قهوه که ما فکر می کنیم وجود دارد، با این 1 قاشق چایخوری کاملاً نفی نمی شود.”
نتایج برای افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی در قهوه خود استفاده می کردند کمتر واضح بود، بنابراین محققان نتوانستند برای افرادی که جایگزین های شکر را ترجیح می دهند نتیجه گیری کنند.
دکتر دان لیو، سرپرست تیم تحقیق، در ایمیلی میگوید: «بر اساس این مطالعه، پزشکان میتوانند به بیماران خود بگویند که اکثر قهوهنوشها نیازی به حذف نوشیدنی از رژیم غذایی خود ندارند، بلکه باید در مورد قهوههای تخصصی با کالری بالاتر محتاط باشند.» او از بخش اپیدمیولوژی در پزشکی جنوبی است.
قهوه چه تاثیری بر بدن دارد؟
لیو گفت: تحقیقات قبلی نشان داده است که مصرف قهوه می تواند از قلب محافظت کند و به درمان بیماری های دیگر کمک کند. یک مطالعه در سال 2021 گفت که ممکن است خطر ابتلا به مشکلات کبدی را کاهش دهد.
گونتر کوهنل، استاد تغذیه و علوم غذایی در دانشگاه ریدینگ در بریتانیا، گفت: قهوه همچنین بسته به نحوه تولید آن، مشخصات سلامتی متفاوتی دارد. او در مطالعه شرکت نداشت.
وی گفت که برخی از انواع آن حاوی ترکیبات فنلی هستند که اعتقاد بر این است که مفید هستند.
این ترکیبات شیمیایی بر طعم و عطر قهوه تأثیر می گذارند و ارزشمند هستند زیرا می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کنند و خواص ضد التهابی و ضد پیری دارند.
دو گونه رایج قهوه آرابیکا و روبوستا هستند و تحقیقات نشان میدهد که قهوه روبوستا نسبت به قهوه آرابیکا محتوای فنلی بالاتری دارد.
دانههای قهوه سبز بو داده نشده حاوی سطوح بالایی از ترکیبات فنلی هستند، اما عطر ضعیف آنها هنگام دم کردن باعث میشود مردم آنها را برشته کنند. بسته به سطح برشته کردن، برخی از ترکیبات فنلی می توانند تجزیه شوند.
و بسته به نحوه دم کردن آن، قهوه می تواند حاوی سطوح بالایی از دیترپن ها باشد که ترکیبات شیمیایی هستند که می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهند.
بر اساس مطالعه ای در سال 2016، قهوه جوشانده و قهوه فرنچ پرس حاوی بالاترین مقادیر دیترپن هستند.
قهوه موکا و اسپرسو حاوی مقدار متوسطی دیترپن بودند در حالی که قهوه های فوری یا قهوه های ساخته شده با فیلتراسیون کمترین مقدار را داشتند.